top of page

Sara

Sara er 46 år og bor i egen leilighet i et bofelleskap. Hun liker å være på farten og vil være "der det skjer". Sara elsker katter, men er allergisk og kan ikke ha katt selv. Sara spør ofte om hjelp til å finne morsomme kattevideoer på Youtube. Sara jobber i kantinen på kommunehuset med noe bistand. Sara klarer mye selv, men trenger noe hjelp med daglig husholdning og personlig stell og hygiene. Sara liker best å gjøre ting selv og sier hun er lei av mas fra de som skal bistå henne.    

Avatar 100

Saras e-plan

Sara har laget sin egen plan sammen med hennes primærkontakt. Sara er enig i at hun ofte glemmer tannpuss og å smøre seg med salven som hun har fått beskjed om av fastlegen. Etter at Sara begynte med e-plan med handlingskjeder for morgenrutinene har hun fått en flott start på dagen. Ikke nok med at hun husker "alt på lista", hun har også god tid til å se på kattevideoer før hun skal reise til jobben kl. 08:00. 

Sara er veldig stolt over å ha fikset morgenene selv og ikke minst at hun slipper masing fra tjenesteyterne.  

Nylig uttalte Sara at hun ville bruke e-plan også på jobben der det er mange ting å huske på. Sammen med arbeidslederen har hun derfor laget en visuell oppskrift på hvordan grove vafler kan lages. Sara får mye skryt for vaflene hun lager.    

bottom of page