top of page
logo_final_edited.png

Hva koster det å bruke e-plan?

Tilgang til bruk av e-plan forutsetter lisens. Dette er nødvendig for å drifte og videreutvikle løsningen. Det vil ikke lenger forutsettes deltakelse på kurs for å ta i bruk e-plan. Opplæringsmateriell og ressurser vil gjøres tilgjengelig på nettsidene. Det vil også jevnlig legges ut datoer for åpne kurs samt mulighet for å bestille egne skreddersydde kurspakker til din virksomhet.      

Pris: 

Månedsabonnement: 150,- (inkl.mva) Kun kortbetaling

Årsabonnement: 1250,-(inkl.mva) Kort eller faktura

24 mnd. abonnement: 2000,-(inkl.mva) Kun faktura
Ved kortbetaling gjelder 3 mnd. uforpliktende gratis prøveperiode!

   

Folketrygden kan gi støtte på inntil 2000,- for programvare som installeres på eget nettbrett. Støtte til apper/programvare

Anskaffelse av e-plan

Applikasjonsløsningen e-Plan habilitering er per i dag kun tilgjengelig på Apple iPad. 

 

Lisensavtale for e-Plan kan bestilles direkte fra hjemmesiden (se over) hvor det kan velges mellom månedslisens, 12 måneders lisens eller 24 måneders lisens. For lisensavtaler registrert på vår hjemmeside gis det 3 måneders gratis prøveperiode.

Dersom lisensen skal betales av andre (eksempelvis  kommune) kan det rettes henvendelse direkte til e-postadressen: faktura@habtech.no. Ved fakturabetaling har vi ikke behov for noen form for informasjon om e-planbruker, men kontaktperson og fakturaadresse. 

Applikasjonsløsningen e-plan habilitering er per i dag ikke på NAVs rammeavtale for hjelpemidler. Det gjøres oppmerksom på at folketrygden kan dekke utgifter til apper/programvare (utenfor rammeavtalen) som installeres på privat nettbrett. Se informasjon om tilskuddsordningen her.

 

Søknadsprosessen:

For generell informasjon om søknadsprosessen se her

 

«Hvis ingen av produktene i rammeavtalen dekker ditt behov, kan hjelpemiddelsentralen søke om dispensasjon for å kjøpe inn produktet. Du må da begrunne godt i søknaden hvorfor prisforhandlet produkt ikke kan dekke ditt behov.

Følgende punkter må være med i søknaden:

Ingen pakker tilgjengeligNår det er pakker tilgjengelig for kjøp, vil du se dem her.
bottom of page