top of page

FAQ

Hvordan kan jeg skaffe e-plan ?

e-plan finner du i AppStore med hvilken som helst iPad med IOS 15 eller nyere installert

Hva er passordet for å logge inn i administratormodus?

e-plan består av brukermodus og administratormodus. Dersom passordforespørsel er aktivert (i grunninnstillinger) må du skrive inn passord for å få tilgang til administratormodus. Standard brukernavn og passord er "Admin". Passordet kan endres i innstillingene. 

Kan det bestilles kurs/opplæring i bruk av e-plan

Det er mulig å bestille kurs/workshops i bruk av e-plan. Dette kan bestilles både av enkeltpersoner og av kommuner/tjenesteleverandører. Det vil settes opp åpne kurs som gjøres tilgjengelig på hjemmesiden. For bestilling av kurs til grupper kan det sendes henvendelser til: contact@habtech.no  

Kan jeg få tak i e-plan med mitt Android nettbrett

e-plan er dessverre ikke tilgjengelig på Android i dag. Habtech vil gjøre e-plan tilgjengelig også for Android i forbindelse med planlagte oppgraderinger.  

Er e-plan gratis ?

Tilgang til e-plan forutsetter lisens. Ved registrering av individuell lisens vil du automatisk få 3 måneders uforpliktende prøveperiode. Les mer om lisens på denne siden: https://www.habtech.no/pris

Må jeg lage alle aktivitetene selv ?

e-plan er basert på egenproduserte bilder noe som gjør at den tilpasses individuelle ønsker og behov. Det følger imidlertid noen eksempelaktiviteter som kan tas i bruk.

Må jeg være på nett for å bruke e-plan

Du kan fint bruke e-plan "offline". Nettilgang forutsettes imdielrtid ved første gangs pålogging, ved sikkerhetskopiering og for å bruk funksjonene FaceTime og URL.  

Kan jeg sikkerhetskopiere aktivitetene i e-plan

Ja! Det er mulig å sikkerhetskopiere aktiviteter og mapper slik at disse kan lastes ned på annen enhet. Les mer om sikkerhetskopiering her: https://www.habtech.no/forum/sikkerhetskopiering/sikkerhetskopiering-av-innhold-i-e-plan

Jeg har en iPad mini. Kan jeg få e-plan på den?

e-plan kan installeres på alle typer Apple iPads (IOS 15 eller nyere). 

Finnes det opplæringsmateriell til bruk av e-plan ?

På nettsiden www.e-plan.no finnes det en bruksanvisning og opplæringsvideoer som trinn for trinn beskriver og demonstrerer funksjonalitet.

Bruker e-plan mye strøm? 

Noen opplever at iPaden bruker mye strøm når e-plan er i bruk. e-plan bruker ikke mer strøm enn andre apper, men det kan være lurt å skru av skjermen eller trykke på klokka når det er en stund til neste aktivitet. Lysstyrken kan også justeres ned dersom man ønsker å beholde skjermen på men spare strøm. 

bottom of page