top of page

man. 29. jan.

|

SoCentral- Sentralen- 6.etg.

Introduksjonskurs; "Kom i gang med e-plan" 29.01.24

Nå har du muligheten til å delta på praktisk introduksjonskurs hvor du vil lære grunnleggende bruk av applikasjonsløsningen e-plan habilitering. Etter kurset vil du ha nok kunnskap til å utforme og igangsette e-plan hjemme eller på din arbeidsplass. Pris pr. deltaker: 750,- (evt. kupongkode)

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Introduksjonskurs; "Kom i gang med e-plan" 29.01.24
Introduksjonskurs; "Kom i gang med e-plan" 29.01.24

Tid og sted

29. jan. 2024, 17:30 – 20:00

SoCentral- Sentralen- 6.etg., Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge

Om arrangementet

Du vil i løpet av kurskvelden bli godt kjent med struktur og de mest brukte funksjonene i e-plan. Kurset er en kombinasjon av demonstrasjoner med eksempler på anvendelse og praktisk/teknisk kvalifisering. Det vil maksimalt være 8 deltakere på kurset for å sikre utbytte for alle deltakerne.

Det anbefales at deltakerne har med egen iPad (med IOS 15 eller nyere) hvor e-plan er innstallert. Ta evt. kontakt på forhånd dersom du har behov for å låne en enhet. Det forutsettes ikke at det tegnes lisens for å delta på introduksjonskurs.

Trykk "Bestill" på denne siden og eventuell kupongkode fra din arbeidsgiver eller  fakturainfo i fritekstfeltet i neste trinn i påmeldingen. Ved ønske om fakura må også koden "FAKTURA" oppgis som kupongkode.

Billetter

  • Introduksjonskurs e-plan

    Billetten gir tilgang til introduksjonskurs i e-plan på SoCentral

    kr 750,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page