top of page

Mon, Mar 11

|

SoCentral- Sentralen- 6.etg.

e-plan modul 2 "Mestring, Motivasjon og Medvirkning" - 11.03.24

Kurset vil omhandle hvordan e-plan kan bidra til en bedre hverdag gjennom individuell utforming basert på enkeltpersoners behov, preferanser og verdier. NB! Dette kurset forutsetter at deltakerene er kjent med e-plan. Pris pr. deltaker: 750,- (evt. kupongkode)

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
e-plan modul 2 "Mestring, Motivasjon og Medvirkning" - 11.03.24
e-plan modul 2 "Mestring, Motivasjon og Medvirkning" - 11.03.24

Time & Location

Mar 11, 2024, 5:30 PM – 8:00 PM

SoCentral- Sentralen- 6.etg., Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge

About the event

Kurset er egnet for deltakere som har tidligere har deltatt på introduksjonskurs eller som er kjent med grunnleggende administrering av e-plan. Det vil vises til hvordan løsningen anvendes av barn, unge og voksne med ulike behov på ulike  arenaer (hjem, arbeid/dagssenter og skole/barnehage). Det vil eksempelvis demonstreres hvordan e-plan kan adminsiterere komplekse atferdsavtaler og hvordan ulike funksjoner kan fremme aktiv deltakelse eller brukes som et beslutningsstøtteverktøy. 

Kurset vil vektegge brukerperspektivet og demonstere hvordan e-plan kan bidra til å gi e-planbrukeren tilbud om et rikt, variert og attraktivt dagsinnhold basert på individuelle preferanser og behov.

Kursinnholdet vil være noe mer faglig forankret med fokus på skreddersøm og implementering sammenlignet med introduksjonskurset. 

Det anbefales likevel at deltakerne har med egen iPad (med IOS 15 eller nyere) hvor e-plan er innstallert. Ta evt. kontakt på forhånd dersom du har behov for å låne en enhet. Det forutsettes ikke at det tegnes lisens for å delta på introduksjonskurs. Kurset forutsetter at deltakerene er kjent med e-plan og mestrer grunnleggende administrasjon av e-plan som å utforme aktiviteter og legge til enkeltfunksjoner. Det vil maksimalt være 8 deltakere på kurset for å sikre utbytte for alle deltakerne.

Trykk "Bestill" på denne siden og eventuell kupongkode fra din arbeidsgiver eller  fakturainfo i fritekstfeltet i neste trinn i påmeldingen. Ved ønske om fakura må også koden "FAKTURA" oppgis som kupongkode.

Tickets

  • Introduksjonskurs e-plan

    Billetten gir tilgang til introduksjonskurs i e-plan på SoCentral

    NOK 750.00
    Sale ended

Total

NOK 0.00

Share this event

bottom of page